εξ αποστάσεως εκπαίδευση ( ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 2ο )

Αγαπητοί μαθητές μας  της Γ΄ Λυκείου,  στη προσπάθειά μας να οργανώσουμε σωστά την εξ αποστάσεως εκπαίδευσή σας για τις επόμενες ημέρες,  θα πρέπει να παρακολουθείται  τακτικά τα mail επικοινωνίας μας .

Συγκεκριμένα, πολύ σύντομα θα υπάρξει κρυπτογραφημένη ανάρτηση, για κάθε ομάδα προσανατολισμού, με το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας   ( Καθηγητής,  σύνδεσμος ? link? της ?προσωπικής ψηφιακής τάξης? του καθηγητή σας,   μάθημα ,  ΩΡΑ  κλπ ).

Συγχρόνως θα σας αποσταλεί μήνυμα με τον κωδικό της ανάρτησης.

Από την πρώτη πειραματική εφαρμογή  ( ΤΡΙΤΗ,  17/3/20, ώρα 12.15 μμ ) έχουμε συμπεράνει  ότι ο κάθε μαθητής  θα μπορεί εύκολα να μπαίνει  στην εικονική αίθουσα κάνοντας άπλα είσοδο στο σύνδεσμο ( link ) του κάθε  καθηγητή, το οποίο  θα είναι γραμμένο στην κρυπτογραφημένη ανάρτηση μας.

Πληροφοριακά, ο καθηγητής θα έχει τη δυνατότητα να κάνει το μάθημα του για 35-40 περίπου λεπτά.  Ο καθηγητής σας  θα έχει επίσης  τη δυνατότητα διαλόγου , αποκλεισμού μαθητή όταν δημιουργεί προβλήματα, απομάκρυνση μαθητή που δεν ανήκει στο τμήμα του και τέλος μπορεί να κάνει δεκτό μαθητή με δικαιολογημένη καθυστέρηση προσέλευσης,  στην  ηλεκτρονική αίθουσά του.

Λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Ο Δ/ντής

ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.