self test και δήλωση του αποτελέσματος εν όψει Πανελλαδικών

Ο δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται κατ’ οίκον σύμφωνα με τις οδηγίες των ενημερωτικών φυλλαδίων. Ειδικότερα, για τους/τις υποψηφίους/ες των Γενικών  Λυκείων το πρώτο τεστ θα γίνει την Πέμπτη, 10.06.2021, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος από την Πέμπτη, 10.06.2021, μέχρι και την Κυριακή, 13.06.2021.

Για τους/τις υποψηφίους/ες των Γενικών Λυκείων το δεύτερο τεστ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18.06.2021, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος από την Παρασκευή, 18.06.2021, μέχρι και την Δευτέρα, 21.06.2021.

Οι γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριων, οι ενήλικοι/ες υποψήφιοι/ες, οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό και λοιπό προσωπικό επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ) και, αφού αυθεντικοποιηθούν με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet), σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 4727/2020 (Α’ 184), δηλώνουν το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου.

Για όλους τους υποψήφιους/ες επιλέγεται η κατηγορία «Σχολική Κάρτα για COVID-19» και εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι αρνητικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν τα ανωτέρω πρόσωπα.  ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΕ ΤΟΥ ΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.