Χαιρετισμός νέου Δντή ( κάντε την κάθε στιγμή να μετράει )

Αγαπητοί μαθητές, γονείς,

για όλους εμάς, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, το 9ο ΓΕΛ  δεν είναι απλά ένα σχολείο, είναι «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ».  Αυτή ακριβώς η αίσθηση είναι που με κάνει να παραμένω και να διδάσκω στο σχολείο αυτό για περισσότερα από δέκα χρόνια, όπως άλλωστε συμβαίνει και με πολλούς από τους συναδέλφους μου. Παράλληλα αποτελεί και τον κύριο λόγο για τον οποίο αναλαμβάνω την ευθύνη της Δνσης του σχολείου μας, μετά την συνταξιοδότηση του κ. Ιωάννη Ντούρου, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την προσπάθεια και την προσφορά του τα τρία και πλέον χρόνια που διετέλεσε Δντης.

Από μέρους μου θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και οι  συνάδελφοί μου αγωνιζόμαστε για να κάνουμε το σχολείο μας  όλο και καλύτερο με στόχο πάντα την πληρέστερη και αρτιότερη εκπαίδευση των μαθητών μας.  Γιατί οι ΜΑΘΗΤΕΣ είναι  ο λόγος που δημιουργείται, υπάρχει και εξελίσσεται  κάθε σχολείο.

Το μόνο που περιμένουμε από σας τους μαθητές μας είναι κάθε ώρα, κάθε στιγμή που περνάτε  στο σχολείο μας να την κάνετε  ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.  Να μετράει για σας, για τους δικούς σας, για τους καθηγητές σας, για όλους μας.

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους μαθητές μας,  υγεία και ευτυχία  σε όλους σας  και καλή δύναμη στους συναδέλφους μου.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Κλέανδρος Παπαδόπουλος                                                                                                                             Δντής 9ου ΓΕΛ

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Αρχείο, Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.