ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ από τον απερχόμενο (συνταξιοδότηση) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ


ΤΕΤΑΡΤΗ 25 Νοεμβρίου 2020
Αγαπητοί Μαθητές μου, Γονείς και Συνάδελφοι.
Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους διαφορετικής διάρκειας μεν, αλλά με κάτι κοινό. Όλοι κάποια στιγμή κλείνουν για να ανοίξουν άλλοι. Μπορεί αυτοί οι κύκλοι να τέμνονται , να εφάπτονται ή να είναι ξένοι.
Άλλωστε αυτή είναι και η ωραιότητα της ζωής.
Σήμερα 25 Νοεμβρίου 2020, έκλεισα ένα μεγάλο κύκλο. Το κύκλο του «Δασκάλου». Σίγουρα τον καλύτερο της ζωής μου. Κράτησε γεμάτα 40 χρόνια!!!
Η αυριανή μέρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη για μένα, κυρίως γιατί θα στερηθώ τη ζωντάνια των μαθητών .
Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Μαθητές μου και Γονείς που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.
Να ευχαριστήσω επίσης τους καλούς μου Συναδέλφους που πάντα με τιμούσαν, με στήριζαν με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους, ως μάχιμο εκπαιδευτικό στην αίθουσα και στις θέσεις διοικητικής ευθύνης που υπηρέτησα. Επίσης για τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους ως συνδικαλιστή, καθώς και στη μικρή μου εμπλοκή με την πολιτική.
Σε ότι έκανα υπηρετώντας το «Δημόσιο Σχολείο» ή θα κάνω ακόμη στη ζωή μου, πάντα προσπάθησα και θα προσπαθώ για το καλύτερο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ – Φυσικός

  • Απο την Δευτέρα 30/11/2020 την διεύθυνση του Λυκείου αναλαμβάνει ο συνάδελφος και καθηγητής στο σχολείο μας                 κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΛΕΑΝΔΡΟΣ – Μαθηματικός                           ( ΤΗΛ .6944728958  και mail:  klepap@sch.gr)
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Αρχείο, Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.