Πανελλαδικές: Αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής από 30 Μαρτίου έως 9 Απριλίου με e-mail

Από 30 Μαρτίου έως 9 Απριλίου θα πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ.

Οι Αιτήσεις-δηλώσεις  θα υποβάλλονται με e-mail.

Με cick στη ΦΩΤΟ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

  1. Υποψήφιοι (μαθητές ή απόφοιτοι) για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ με το ΝΕΟ σύστημα
    Όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ΓΕΛ που ενδιαφέρονται για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και όσοι παλαιοί απόφοιτοι επιθυμούν, υποβάλλουν τη σχετική Α-Δ. Βρίσκουν το υπόδειγμα (Α-Δ ΝΕΟ ΓΕΛ, 1 σελίδα για υποβολή) , και χωρίς δικαιολογητικά το συμπληρώνουν και το αποστέλλουν με email στο Λύκειό τους. Στο ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ μπορούν να βρουν το mail και τα τηλέφωνα του Λυκείου τους. Για να το συμπληρώσουν σωστά, καλό είναι να διαβάσουν τις οδηγίες (ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΕΟ ΓΕΛ) ή/και τη σχετική εγκύκλιο (ΑΡΧΕΙΟ εγκύκλιος ΝΕΟ ΓΕΛ).
  2. Απόφοιτοι-υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα
    Όσοι παλαιοί απόφοιτοι επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα, που ίσχυσε πέρυσι, υποβάλλοντας τη σχετική Α-Δ. Βρίσκουν το υπόδειγμα (Α-Δ ΠΑΛΑΙΟ ΓΕΛ, 1 σελίδα για υποβολή) , και χωρίς δικαιολογητικά το συμπληρώνουν και το αποστέλλουν με email στο Λύκειό τους. Στο ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ μπορούν να βρουν το mail και τα τηλέφωνα του Λυκείου τους. Για να το συμπληρώσουν σωστά, καλό είναι να διαβάσουν τις οδηγίες (ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΓΕΛ) ή/και τη σχετική εγκύκλιο (ΑΡΧΕΙΟ εγκύκλιος ΠΑΛΑΙΟ ΓΕΛ).
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.